BMW знизить ціни на електричний варіант легендарної малолітражки Mini Cooper (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BMW знизить ціни на електричний варіант легендарної малолітражки Mini Cooper (фото)

Технології&Авто
721
BMW вирішила переглянути ціни на представлений в липні Mini Cooper SE — електричний варіант легендарної малолітражки, який спочатку називали Mini Electric — і скоригувати їх у бік зниження.
Нова стартова ціна Mini Cooper SE — $29 900, що відчутно нижча за спочатку заявлені $35 000.
Важливо відзначити, що це ціна для ринку США, де продажі стартують в березні наступного року. Європейські ціни скоригують аналогічним чином. Покупцям Mini Cooper SE в США доведеться заплатити додаткові $850 (збори за оформлення документів і доставку до покупця), так що у $30 000 вписатися не вдасться. З іншого боку, завдяки федеральним і регіональним пільгам вартість BMW Mini Cooper SE залежно від штату може знизитися до $17 900.
Mini Cooper SE є першим повністю електричним автомобілем BMW з часів моделі i3, що вийшла в 2013 році. Власне кажучи, Mini Cooper SE побудований на тій же платформі. Він оснащений двигуном потужністю 184 к. с. з крутним моментом 270 Нм, який забезпечує розгін від 0 до 100 км / год всього за 7,3 секунди. Дальність ходу у Mini Cooper SE досить скромна і при такій ціні це, мабуть, головна претензія до автомобіля. Акумулятора ємністю 32,6 кВт·год повинно вистачити на 235-270 км (по циклу WLTP). Підтримується швидка зарядка, яка дозволить заповнити заряд на 80% всього за 35 хвилин.
BMW знизить ціни на електричний варіант легендарної малолітражки Mini Cooper (фото)
У базову комплектацію входять LED-фари, цифрова приладова дошка з 5,5-дюймовим екраном, двозонний кондиціонер, обігрів салону на основі теплового насосу, електричне гальмо стоянки і система навігації Connected Navigation на 6,5-дюймовому екрані (опціонально доступний пакет Connected Navigation Plus з 8,8-дюймовим екраном). В Європі Mini Cooper SE також почне продаватися в березні 2020 року.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас