Tesla представила третє покоління революційних сонячних дахів Solar Roof — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla представила третє покоління революційних сонячних дахів Solar Roof

Енергетика
1038
У минулі вихідні Tesla представила нове покоління революційної сонячної черепиці Solar Roof.
Це вже третє покоління черепиці Tesla, яка поки що так і не набула масового поширення, всупереч очікуванням виробника.
Третє покоління Tesla Solar Roof перевершує попередні версії за питомою потужністю. Крім того, кількість компонентів в плитках скоротилася вдвічі, що дозволило знизити виробничі витрати в порівнянні з другим поколінням.
Ілон Маск запевняє, що у 80% випадків встановлення Solar Roof обійдеться дешевше, ніж традиційний дах з сонячними панелями, купленими окремо.
Спочатку Tesla буде виконувати роботи зі встановлення сонячних дахів Solar Roof самостійно, але з часом почне залучати сторонніх підрядників. В кінцевому підсумку встановлення Tesla Solar Roof буде займати всього 8 годин.
Tesla і далі планує продавати плитки Solar Roof в декількох варіантах, що імітують різні види традиційних покрівельних покриттів. Але поки що доступний тільки один варіант Solar Roof, що нагадує чорне скло. Компанія планує додавати по одному новому дизайну кожні 6-9 місяців. На підході плитки, що імітують черепицю, включаючи варіацію в середземноморському стилі.
За ефективністю плитки Solar Roof трохи поступаються звичайним панелям, але жертва виправдана не тільки з естетичної точки зору. Оскільки черепиця покриває всю площу даху, на загальний виробіток це майже ніяк не впливає. Гарантійний строк служби становить 25 років.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас