Кабмін перегляне вміст "пакунків малюка" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін перегляне вміст "пакунків малюка"

Казна та Політика
604
Кабінет Міністрів України збирається переглянути вміст так званих “пакунків малюка”, які видають матері під час виписки з пологового будинку.
Про це повідомив заступник міністра соціальної політики Олег Коваль в інтерв’ю “Дзеркалу тижня”.
При цьому уряд не планує скорочувати фінансування і вартість самого пакету, в нього будуть додані тільки необхідні речі, а забрані – зайві.
“Щодо вмісту “пакунку малюка”, його буде переглянуто. З цього приводу є різні думки. Наприкінці листопада – на початку грудня ми їх всі згрупуємо. Ціна “пакунку” залишиться такою самою – в межах п’яти тисяч гривень. Постанову ми не змінюємо”, – сказав Коваль.

Довідка Finance.ua:

  • У набір входить все, що необхідно для немовляти: памперси, вологі серветки, пелюшки, бодіки, шапочки, штанці-повзунки, чоловічки, шкарпетки, термометри для води і для тіла, ножиці, простирадло, підковдра, матрац, розвиваючі іграшки, рушник, мило-шампунь, крем і коробка-колиска.
  • “Пакунок “малюка” мають право отримати як громадяни України, так і іноземці та особи без громадянства, які на законних підставах проживають на території України та народили живонароджену дитину. Безпосередніми одержувачами допомоги є мати, батько, родичі або патронатний вихователь новонародженого.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас