Друзі, запрошуємо Вас до участі у спільній Акції з платіжною системою Мastercard для клієнтів з картками Elite World — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Друзі, запрошуємо Вас до участі у спільній Акції з платіжною системою Мastercard для клієнтів з картками Elite World

Особисті фінанси
21
Всі клієнти з карткою ELITE WORLD від «Банк Альянс» можуть стати переможцем розіграшу, та отримати подарунок до EUR 1000.
Для участі в Акції необхідно:
1. Бути клієнтом «Банк Альянс» – утримувачем діючої, або оформити нову основну, чи додаткову картку класу Mastercard World Elite в рамках пакету послуг «Elite», «Elite Plus» та «Elite Light».
2. Здійснити за допомогою картки класу Mastercard World Elite, впродовж усього строку дії Акції, оплату товарів та послуг на загальну суму від екв. 50 000,00 гривень на місяць, виключаючи платежі на поповнення чи зняття грошей з рахунку, мобільного зв’язку, платежі на сплату комісій, платежі за допомогою сервісів Р2Р, безготівкові платежі за реквізитами тощо.
Термін проведення з 22 жовтня по 20 січня. Акція проводиться у три етапи:
Перший етап – з 22 жовтня по 20 листопада «Осіння феєрія». Визначення переможців з 21 по 25 листопада.
Другий етап – з 21 листопада по 20 грудня «Теплий листопад». Визначення переможців з 21 по 25 грудня.
Третій етап – з 21 грудня по 20 січня «Winter Dream». Визначення переможців з 21 по 25 січня.
Переможці Акції визначаються із числа всіх учасників, шляхом визначення найбільшої суми транзакцій, здійснених в торгово-сервісній мережі від екв. 50 000,00 гривень за підсумками кожного календарного місяця впродовж строку дії Акції.
При визначенні Переможців не йдуть в розрахунок транзакції на поповнення чи зняття грошей з карткового рахунку, мобільного зв’язку, платежі на сплату комісій, платежі за допомогою сервісів Р2Р, автоматичні безготівкові платежі за реквізитами тощо.
Впродовж строку дії Акції переможці нагороджуються цінними подарунками у вигляді сертифікатів від партнерів на різноманітні послуги та товари.
Офіційні правила участі у посиланні на нашому сайті, чи у Вашого персонального радника.
Більше розрахунків карткою – більше подарунків!
За матеріалами:
Альянс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас