В Офісі президента зробили заяву про долю ПриватБанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Офісі президента зробили заяву про долю ПриватБанку

Фондовий ринок
20238
Якими б не були рішення судів, немає жодних підстав для повернення державного Приватбанку колишнім акціонерам.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Офісу президента за підсумками зустрічі керівника ОП Андрія Богдана та його заступників Андрія Смирнова і Юлії Ковалів з послами країн “Великої сімки”.
“Особливу увагу (на зустрічі) акцентували на переговорному процесі з Міжнародним валютним фондом, реформуванні банківського сектора і поверненні коштів збанкрутілих банків. Ухваливши рішення про націоналізацію, держава вклала в ПриватБанк 155,3 млрд грн, що дозволило зберегти кошти українців. Ми вважаємо, що якими б не були рішення судів, немає жодних підстав для повернення державного Приватбанку колишнім акціонерам”, – йдеться в повідомленні.

Як погасити кредит в Приватбанку

Також наголошується, що співрозмовники обговорили пріоритети проведення економічних реформ, співпрацю з міжнародними партнерами, міжнародними фінансовими організаціями та судову реформу в Україні.
“Українська сторона поінформувала про пріоритети та подальші кроки щодо ініціатив, спрямованих на економічне зростання і поліпшення інвестиційного клімату, а також повідомила про те, що проекти законів про незаконне збагачення і анбандлінг НАК “Нафтогаз України” (відокремлення діяльності з транспортування палива) будуть розглянуті наступного тижня”, – йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас