ПриватБанк залоялить перекази на Mastercard — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк залоялить перекази на Mastercard

Особисті фінанси
24
Клієнти ПриватБанку за новою програмою лояльності зможуть отримати Apple AirPods та інші подарунки за отримані або відправлені міжнародні грошові перекази з картками Mastercard. Щоб отримувати подарунки до переказів, потрібно зробити міжнародний переказ на суму від 50 доларів США та використовувати картку Mastercard для оплати товарів і послуг (оплатити карткою не менше 5 разів на суму від 50 грн).
У програмі лояльності беруть участь усі види грошових переказів, які можна отримати та надіслати через ПриватБанк: SWIFT, Western Union, RIA, MoneyGram, PrivatMoney, Intel Express, «Хазрі», MEEST, Welsend та Р2Р-перекази з картки на картку.
Також отримати AirPods зможуть одержувачі платежів від міжнародних партнерів, серед яких TransferGo, Payoneer, TransferWise, Paxum та інші партнери та учасники системи PrivatMoney.
За 8 місяців 2019 року обсяг грошових переказів із-за кордону, які українці отримали через ПриватБанк, зріс на 19% – до 2,3 млрд доларів США. Кількість отриманих українцями закордонних переказів з початку року зросла на 28% – до 6,5 млн. Водночас обсяг грошових переказів з України за кордон збільшився на 67% – до 800 млн доларів США, а їхня кількість – на 13% (до 945 тис. переказів).
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас