МАУ припиняє польоти в деякі міста через негативну рентабельність — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МАУ припиняє польоти в деякі міста через негативну рентабельність

Фондовий ринок
1659
Авіакомпанія “Міжнародні Авіалінії України” (МАУ) оптимізує систему хаба в Міжнародному аеропорту “Бориспіль” з урахуванням коливань попиту, транзитних потоків, прогнозів розвитку економіки України і ситуації з необхідністю обльоту території Російської Федерації.
Як повідомляє прес-служба МАУ, скорочення програми польотів обумовлено необхідністю оптимізації витрат авіакомпанії і повернути її в зону беззбитковості. Новий розклад вводиться з 16 листопада 2019 року на весь зимовий сезон навігації IATA 2019/2020.
Напередодні літнього сезону можливі її корективи, про які авіакомпанія буде заздалегідь інформувати пасажирів і громадськість.

Найкращі кредитні картки для мандрівників

Всі власні регулярні рейси МАУ в пункти Західної Європи будуть виконуватися в денний час з вильотом з Києва в проміжку 09:30 — 10:30 і прильотом до Києва в проміжку 17:30 — 18:30 за місцевим часом. Частотність польотів між Києвом і Брюсселем, Копенгагеном, Стокгольмом, Краковом і Мадридом зросте до щоденної. Двічі на день виконуватимуться рейси за маршрутами Київ-Лондон-Київ та Київ – Вільнюс-Київ.
Всі власні регулярні рейси МАУ в Каїр, Дубай, Анкару, Ізмір, Єреван, Баку і Тегеран будуть виконуватися в нічний час з вильотом з Києва в проміжку 20:00 — 21:00 і прильотом до Києва в проміжку 07:30 — 08:45 за місцевим часом. Польоти в Тель-Авів, Стамбул і Тбілісі будуть виконуватися по кілька разів на день.
Через негативну рентабельність МАУ припинить виконання рейсів в Амман, Мінськ і Ригу.
При цьому авіакомпанія МАУ буде продовжувати забезпечувати регулярне повітряне сполучення між містами України, пов’язуючи столицю з Одесою, Харковом і Львовом двома рейсами в день, а з Дніпром, Херсоном, Чернівцями, Запоріжжям та Івано-Франківськом — щодня.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас