Уряд спростив відкриття представництв іноземних компаній в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд спростив відкриття представництв іноземних компаній в Україні

Казна та Політика
505
Кабінет міністрів України ухвалив постанову, яка істотно полегшує можливість відкриття іноземними компаніями представництва на території України.
Про це повідомляє прес-служба відомства.
«Ми спрощуємо реєстрацію представництв іноземних суб’єктів господарювання в Україні, адже усунення бар’єрів для іноземних інвестицій є фундаментом економічного розвитку. Впевнений, ці зміни створять сприятливі умови для присутності іноземних компаній в Україні, збільшать кількість інвестицій в нашу економіку та підвищать ділову активність», – наголосив міністр юстиції Денис Малюська.

Найкращі кредитні картки для зберігання грошей

Які зміни затверджено:
  • плата за реєстрацію представництва іноземного суб’єкта господарювання в Україні знижено з $2500 до 1 прожиткового мінімуму для працездатних осіб (у 2019 р. – 1921 грн),
  • строк реєстрації скорочується з 60 до 20 робочих днів,
  • для іноземних суб’єктів господарської діяльності, які є резидентами держави-агресора, реєстрація представництва в Україні коштуватиме 30 прожиткових мінімумів для працездатних осіб та триватиме до шістдесяти робочих днів з дня подання документів.

Довідка Finance.ua:

  • З початку року НБУ скасував вже понад 30 обмежень на валютному ринку.
  • З 10 липня 2019 року бізнес з іноземним капіталом більше не обмежується лімітом на перерахування дивідендів за кордон або на рахунки нерезидентів в Українї.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас