Немає жодних підстав для повернення ПриватБанку колишнім акціонерам - G7 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Немає жодних підстав для повернення ПриватБанку колишнім акціонерам - G7

Фондовий ринок
698
В Офісі президента України на зустрічі з послами країн “Великої сімки” (G7) вказали, що якими б не були судові рішення, підстав для повернення ПриватБанку колишнім акціонерам немає.
“Прийнявши рішення про націоналізацію, держава вклала в ПриватБанк 155,3 млрд грн, що дозволило зберегти кошти українців. Ми вважаємо, що які б не були рішення судів, немає жодних підстав для повернення державного ПриватБанку колишнім акціонерам”, – йдеться в повідомленні, розміщеному в середу на сайті глави Української держави за підсумками зустрічі.
Співрозмовники також розглянули пріоритети проведення економічних реформ, співпрацю з міжнародними партнерами, міжнародними фінансовими організаціями та судову реформу в Україні.
“Українська сторона поінформувала про пріоритети та подальші кроки щодо ініціатив, спрямованих на економічне зростання і поліпшення інвестиційного клімату, а також повідомила про те, що проекти законів про незаконне збагачення і анбандлінг НАК “Нафтогаз України”… будуть розглянуті наступного тижня”, – зазначено в повідомленні.

Як погасити кредит в Приватбанку

Особливу увагу акцентовано на переговорному процесі з Міжнародним валютним фондом (МВФ), реформуванні банківського сектора і повернення коштів збанкрутілих банків.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас