Альфа-Банк Україна приєднався до програми фінансування за аграрними розписками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна приєднався до програми фінансування за аграрними розписками

Особисті фінанси
56
Альфа-Банк Україна долучився до співпраці з проектом “Аграрні розписки в Україні”, що реалізується Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) у партнерстві зі Швейцарською Конфедерацією. Банк пропонує аграріям фінансування на умовах оформлення аграрної розписки, що виступає забезпеченням при кредитуванні для поповнення обігових коштів агрогосподарств.
Аграрна розписка наразі є зручним фінансовим інструментом, що набуває поширення серед агровиробників. Він має низку переваг перед векселями і форвардними контрактами, зокрема можливість управління валютними ризиками, реєстрація зобов’язання і забезпечення в одному документі, централізований державний реєстр аграрних розписок.
«У пошуку швидких сезонних коштів аграрії усе частіше дивляться у бік аграрних розписок як найпростішого фінансового інструменту. Його головна перевага у тому, що заставою може виступати майбутній урожай. Адже тверда застава є не в кожного агрогосподарства,» – відзначила Лілія Лиманська, директор по роботі з АПК та телекомунікаційними компаніями Альфа-Банку Україна.
Оформлюючи кредит в Альфа-Банку Україна, агровиробники отримують відчутні переваги, серед яких можливість відкривати різні види кредитів, авалювати векселі в рамках загального кредитного ліміту протягом строку його дії, встановлення індивідуального графіку погашення, гнучкий підхід до оформлення застави.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас