Attractive Ukraine: Checkpoint 2019 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Attractive Ukraine: Checkpoint 2019

Особисті фінанси
121
Відновлення кредитування та ринок землі – питання, які викликають великий інтерес з боку бізнесу та суспільства. Інвестиційна привабливість – чого потребує Україна? Ці та інші питання будуть обговорюватись на Форумі Attractive Ukraine: Checkpoint 2019, який організовує Незалежна асоціація банків України (НАБУ).
Attractive Ukraine: Checkpoint 2019
Захід побудований навколо питання перезавантаження кредитування, інвестицій, розвитку бізнесу. Ми плануємо подискутувати на теми щодо підвищення інвестиційної привабливості України, потенціалу ринку землі. Серед напрямків для обговорення – сильні та слабкі сторони України; зміни, на які чекають міжнародні інвестори; урядова стратегія та багато іншого. Ми запросили в якості спікерів керівників профільних державних органів, Уряду, бізнесу та банківських установ.
Запрошуємо представників фінансового сектору та великого бізнесу приєднатися до дискусії.
Форум відбудеться 31 жовтня 2019 року о 10.00 (початок реєстрації з 09.30) за адресою IQ Business Center, м. Київ, вул. Болсуновська, 13-15, 2 поверх, Q conference room. Якщо ви бажаєте взяти участь, просимо заповнити форму для учасників або надіслати свої контакти на пошту v.snitsarenko@nabu.org.ua
Попередня реєстрація є обов’язковою, ваша участь у заході буде підтверджена окремим повідомленням. Кількість місць обмежена.
До зустрічі на Форумі!
Захід проходить за інформаційної підтримки фінансових порталів Minfin.com.ua та Finance.ua.
За матеріалами:
НАБУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас