Кличко повідомив, коли киянам увімкнуть опалення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко повідомив, коли киянам увімкнуть опалення

Особисті фінанси
2419
Опалення в житлових будинках в столиці увімкнуть 25 жовтня.
Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко в ефірі “Радіо Київ”.
“Наступний тиждень буде вже холодний. І ми післязавтра запускаємо систему опалення. Хочу попередити, що наша система центрального опалення найбільша в Європі, і для того, щоб почала працювати на всю потужність, нам потрібно десь 10 днів”, – сказав Кличко.
Проте, за словами мера, місто підготовлене до опалювального сезону, і столична влада увімкне тепло в житлових будинках вже 25 жовтня.
“Зокрема, комунальне підприємство “Київтеплоенерго” вже замінило понад 80 кілометрів зношених тепломереж, і роботи далі продовжуються. У спадок нам залишилося понад 20 тисяч кілометрів тепломереж, які потребують ремонту. Тим не менше, ми робимо ремонти зношених мереж. Гарантувати те, що поривів не буде я, не можу, бо в спадок така система дісталася, і ми робимо все, щоб відремонтувати обладнання. Зараз підписані договори на закупівлю газу з “Нафтогазом”, тобто до опалювального сезону ми готові”, – зазначив Кличко.

Як заощадити на комуналці

Нагадаємо, щоб відключитися від централізованого опалення, необхідно зібрати такі документи:
  • Заява про відключення, складена в довільній формі, із зазначенням причини відключення, а також інформація про намір облаштування у будівлі систем індивідуального або автономного теплопостачання.
  • До заяви додається протокол зборів співвласників багатоквартирного будинку і вказуються особи, уповноважені представляти інтереси співвласників.
  • Така заява передається на розгляд комісії, яка повинна розглянути її на найближчому засіданні за участю заявника або його уповноваженого представника.
  • Рішення впродовж п’яти робочих днів передається в орган місцевого самоврядування, а його копія надається заявнику.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас