Honda Jazz позбавили тягаря минулого (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Honda Jazz позбавили тягаря минулого (фото)

Технології&Авто
917
Новий Honda Jazz був представлений на Токійському автосалоні. Наступне покоління популярного міського автомобіля Honda буде оснащуватися тільки бензиново-електричною трансмісією.
Honda каже, що новий Jazz «підніме планку комфорту і задоволення водія». Це четверте покоління суперміні, яке на своєму японському ринку відоме як Fit. Модель буде запущена в Європі з використанням гібридної технології як єдиної трансмісії.

Honda Jazz використовуватиме аналогічну двомоторну гібридну систему, як вже було в гібридній моделі CR-V, зменшеній для застосування в суперміні. З огляду на його менші розміри, Jazz буде використовувати 1,5-літровий бензиновий двигун з меншою потужністю. Однак Honda ще належить підтвердити будь-які показники потужності, продуктивності або економічності для нової гібридної трансмісії Jazz.
Jazz буде першим в лінійці бренду, що запропонував тільки гібридну трансмісію, а інші моделі незабаром підуть за його прикладом. Раніше в цьому році Honda оголосила, що всі її моделі з двигуном внутрішнього згоряння в Європі будуть пропонуватися з гібридними силовими агрегатами до 2025 року. Наразі єдиною моделлю, пропонованою як гібрид, є CR-V, який замінив дизельний варіант компактного позашляховика. Бензинові варіанти також продаються.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас