Анонсовано фітнес-браслет Honor Band 5i з незвичайним дизайном (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Анонсовано фітнес-браслет Honor Band 5i з незвичайним дизайном (фото)

Технології&Авто
692
Компанія Huawei анонсувала ще одну нову модель Honor Band 5i в незвичайному дизайні «plug and charge».
Фітнес-браслет Honor Band 5i вирішує проблему незручної зарядки, для якої доводилося виймати капсулу. Її вирішили за рахунок особливої ​​конструкції – власнику достатньо натиснути на кнопку, звільнити грань капсули від ремінця і вставити її в стандартний USB-роз’єм. Таким чином зарядити браслет можна буде не тільки від практично будь-якої телефонної зарядки, але і від ноутбука, пауербанку тощо.
Анонсовано фітнес-браслет Honor Band 5i з незвичайним дизайном (фото)
Модель Honor Band 5i оснащується кольоровим 0,96-дюймовим TFT-дисплеєм з роздільною здатністю 160×80 пікселів, хоча попередник міг похвалитися AMOLED-матрицею. Для управління використовується сенсорна кнопка в нижній частині екрана, на дисплеї поміщається до 30 символів одночасно, є кілька попередньо встановлених циферблатів.
Анонсовано фітнес-браслет Honor Band 5i з незвичайним дизайном (фото)
Гаджет вміє вимірювати пульс (TruSeen 3.5) і рівень насичення крові киснем SpO2, відстежувати якість сну і фітнес-активність (9 режимів), а також керувати відтворенням музики. Він здатний без проблем занурюватися на глибину до 50 метрів. Від батареї ємністю 91 мАг браслет може відпрацювати 7-9 днів в залежності від умов використання.
Продажі браслета Honor Band 5i стартують 1 листопада 2019 року за ціною $22 (¥159), можна буде вибрати варіант Meteorite Black, Olive Green або Coral Pink.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас