5 телеграм-каналів з корисним контентом. Рекомендація від Finance.ua — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

5 телеграм-каналів з корисним контентом. Рекомендація від Finance.ua

Особисті фінанси
2103
Телеграм давно вже перетворився з месенджера для гіків на щоденне джерело новин для сотень тисяч українців. Головне, знайти потрібні канали. У цьому можемо допомогти. Підготували для вас добірку корисних каналів на різну тематику.
Обирайте цікаві для себе канали та долучайтеся:
✈️ @lowcostua — один з найбільших каналів про тревел-знижки. Шарові квитки в Європу від €5, відмовні тури в теплі краї за копійки і купа іншої халяви!
🏛 @Konkretyka — канал про українську економіку, податки, інвестиції, «економічні дива» та багато інших цікавих матеріалів.
@events_ua — канал з безкоштовними івентами для айтішників. Знадобиться як досвідченим спеціалістам, так і тим, хто лише планує «ввійти в IT».
🏙️ @minfin_realty — канал про українську нерухомість: новини, поради, рейтинги забудовників, проблемні новобудови тощо.
📚 @yakabooua — офіційний канал інтернет-книгарні Yakaboo. Тут розповідають про україномовний нон-фікшн, селфхелп, освіту та саморозвиток.
Звісно, не забудьте підписатися на наш офіційний телеграм-канал @Finance_ukr (якщо ви до сих пір не з нами 😉). Тут ми публікуємо лише важливі події та новини, що безпосередньо впливають на кожного з нас та наші особисті фінанси.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас