Samsung запатентував «антивиріз» для мобільних об'єктивів (схема) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung запатентував «антивиріз» для мобільних об'єктивів (схема)

Фондовий ринок
853
Виробники сучасних смартфонів активно ламають голову над тим, куди б заховати камери, число яких постійно збільшується, і наростити площу дисплеїв. Схоже, що Samsung знайшов альтернативу всім існуючим способам вирішення цього ребусу, запропонувавши «зворотний виріз» – розташування камер у вигляді виступу над верхньою частиною корпусу, повідомив сайт LetsGoDigital.
Південнокорейське бюро інтелектуальної власності KIPO 7 жовтня 2019 року опублікувало патент Samsung Display. Оскільки справа стосується дизайну, то опис, що міститься в документі, досить короткий. У ньому йдеться: камери розташовуються в виступі над верхньою частиною телефона. Там можна розташувати камери і колонки, а за рахунок такого рішення можна збільшити площу екрана.
Якщо судити з зображення, зазначеного в патенті, то в подібному виступі можна розмістити як мінімум одну фронтальну камеру, датчики і звукові колонки.
Подібний патент зареєстрували кілька компаній. Але в продаж пристрої з таким форм-фактором поки не надходили. Серед інших перспективних технологій – розташування камер під екраном. Але поки що робота таких об’єктивів не є досконалою.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас