Вартість парковки в найбільших містах України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вартість парковки в найбільших містах України

Особисті фінанси
1019
Середня ціна парковки в українських містах з великою кількістю автомобілей та обмеженим вільним місцем для їх розташування становить 5-15 грн за годину.
Київ
Організацією паркувальних майданчиків, системою сплати за паркування, будівництвом наземно-підземних паркінгів у столиці займається комунальне підприємство “Київтранспарксервіс”.
Вартість: 1 година паркування коштує 5-10 грн, залежно від віддаленості паркувального місця від центру; абонемент на місяць паркування – 315-630 грн; на квартал – 1465 грн.
Як оплатити: талоном або абонементом на паркування, за допомогою послуги мобільного паркування, в паркоматах. Абоненти операторів Vodafone и Kyivstar можуть здійснити оплату, надіславши номер паркувального майданчика на безкоштовний номер 849.
Детальніша інформація міститься на сайті підприємства.
Львів
Тут за паркувальні майданчики несе відповідальність «Львівавтодор». Львівська міська рада затвердила дві зони паркування: перша зона – центральна частина міста, друга зона – решта міста, що не входить до першої зони.
Вартість:
•20 грн за 1 годину – на паркувальних місцях за такими вулицями: Валова, Вірменська, Театральна, Лесі Українки, Низький Замок.
•Оплата здійснюється через термінал або банківською карткою.
•15 грн за 1 годину – у межах проїзних частин вулиць першої зони. Заплатити можна через паркувальні автомати та за допомогою мобільного додатку «Приват 24».
•5 грн за 1 годину – у другій зоні паркування.
•не більше 10 грн за 1 годину – на майданчику на території Міжнародного аеропорту “Львів“ імені Данила Галицького.
•не більше 50 грн за 1 годину – на майданчиках для туристичного транспорту (незалежно від місця розташування).
Як оплатити: найчастіше у Львові можна оплатити паркування за допомогою паркоматів, смс-повідомлень, QR-коду або придбати абонемент через додаток ПриватБанку.

Кредитні картки для водіїв

Харків
Вартість закріплена на рівні 5 гривень за годину.
Як оплатити: за допомогою Приват24, паркувального абонементу# за 600 грн на місяць та смс-повідомлення на номер 896. Кошти списуються з паркувального рахунку, який прив’язаний до номера мобільного телефону. Поповнити цей рахунок можна через скретч-картку, через смс і за допомогою банківської картки.
Дніпро
Вартість. Паркувальні майданчики розділені на три зони, в яких діють різні тарифи.
•15 грн за годину – у центральній частині міста;
•10 грн за годину – на вулицях, розташованих близько до центральної частини;
•7 грн за годину – у всіх інших частинах міста.
Як оплатити: через послугу мобільного паркування (додатки UNIP та Приват24 або паркомати, що приймають і готівку, і банківські картки. Також можна придбати абонементний талон для паркування не більше як на дві години на добу. Місячний абонемент на один місяць обійдеться 420 грн, на один квартал – 1134 грн, на рік – 2520 грн.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас