Кабмін схвалив законопроект про зміну структури Митниці та Податкової — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін схвалив законопроект про зміну структури Митниці та Податкової

Казна та Політика
412
Кабінет міністрів України схвалив проект закону “Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо удосконалення структури управління в сфері державної митної та податкової політики”.
Про це повідомляє прес-служба Міністерства фінансів.
Як вказано в повідомленні, проект закону передбачає, що територіальні органи Державної митної служби України (Держмитслужби) і Державної податкової служби (ДПС) здійснюватимуть діяльність не як юридичні особи, а як відокремлені підрозділи.
Проектом закону надається можливість керівникам Держмитслужби та ДПС делегувати свої повноваження керівникам своїх відокремлених підрозділів (територіальних органів), відповідно до положень про територіальні органи.
Крім того, визначаються особливості оплати праці державних службовців Держмитслужби, ДПС і їх територіальних органів, з урахуванням положень Митного кодексу України та Податкового кодексу України.
Згідно з проектом закону “голови місцевих державних адміністрацій не будуть впливати на призначення і звільнення керівників митниць”.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас