ПриватБанк вимагатиме від Нікопольського заводу феросплавів повного відшкодування витрат, пов’язаних із евакуацією Центру підтримки клієнтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк вимагатиме від Нікопольського заводу феросплавів повного відшкодування витрат, пов’язаних із евакуацією Центру підтримки клієнтів

Особисті фінанси
14
ПриватБанк вимагатиме в судовому порядку повного відшкодування з боку організаторів багатоденного пікету головного офісу банку – Нікопольського заводу феросплавів – витрат на евакуацію більше ніж 300 працівників Центру підтримки клієнтів банку.
Як йдеться в заяві пресслужби банку, через значне перевищення пікетувальниками максимально допустимого в місті рівня шуму, а також погрози працівникам банку з боку пікетників 10 жовтня банк задовольнив заяви понад 300 працівників контакт-центру про негайну евакуацію служби до офісу із нормальними умовами роботи. Витрати на проведення евакуації та додаткове облаштування робочих місць сягнули понад 700 тисяч гривень.
Також ПриватБанк вимагатиме від організаторів пікетів відшкодування збитків, пов’язаних із неможливістю безперебійного виконання своїх обов’язків працівниками служби інкасації банку.
Пресслужба банку повідомила й про направлену до мерії міста Дніпра заяву від понад 1 500 працівників банку з вимогою скасувати дозвіл на проведення пікету через значне перевищення пікетувальниками максимально допустимого в місті рівня шуму, яке неодноразово зафіксовано відповідними службами та негативно впливає на самопочуття людей.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас