Акція! Розраховуйтеся за квитки на фільм "Захар Беркут" карткою Visa від Ідея Банку та отримуйте знижку 30% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акція! Розраховуйтеся за квитки на фільм "Захар Беркут" карткою Visa від Ідея Банку та отримуйте знижку 30%

Особисті фінанси
52
Ідея Банк пропонує клієнтам-держателям карток Visa долучитися до партнерської акції та насолодитися переглядом фільму “Захар Беркут” в кінотеатрах “Планета Кіно”.
До 24 жовтня плануйте родинне дозвілля, придбавайте квитки та отримуйте насолоду від перегляду нового якісного українського кіно!
Як повідомляє Укрінформ, проєкт стрічки “Захар Беркут” за однойменним твором Івана Франка став одним із переможців дев’ятого конкурсного відбору. Партнер та консультант фільму – Міжнародний фонд Івана Франка.
Режисер стрічки – Ахтем Сеітаблаєв, співрежисер – Джон Вінн, оператор – Юрій Король, автори сценарію – Ярослав Войцешек, Річард Ронат. Продюсери – Єгор Олесов (компанія Kinorob, Україна); Джефф Райс, Юрій Карновський, Раджа Коллінз (компанія Cinema Day, США).
Офіційний саундтрек “Перевал” до стрічки “Захар Беркут” записав “Океан Эльзи” .
Фільм було знято англійською мовою, для українського прокату продубльовано українською. Зйомки “Захара Беркута” пройшли влітку минулого року неподалік Синевирської Поляни на Закарпатті та під Києвом, де були побудовані головні декорації. У роботі над фільмом взяла участь велика міжнародна акторська команда з України, США, Казахстану, Великої Британії та Монголії.
За сюжетом, монгольська орда на чолі з ханом Бурундою рухається на захід, винищуючи все на своєму шляху. Дійшовши до високих Карпатських гір, військо зупиняється біля підніжжя. Однак вночі кілька місцевих мисливців – брати Беркути – потайки пробираються в табір та звільняють полонених. Несамовитий від люті хан вирішує йти навпростець, щоб помститися та знищити карпатські поселення. Однак невеличка громада гірських мисливців під керівництвом Захара Беркута має свій план, щоб назавжди зупинити ворога.
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас