Для киян стали доступні нові сервіси реєстраційних послуг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для киян стали доступні нові сервіси реєстраційних послуг

Особисті фінанси
2119
На веб-порталі надання електронних послуг КМДА з’явилась можливість заявникам отримати дані з інформаційної системи «Реєстр територіальної громади Києва» у віддаленому доступі.
Про це повідомляє прес-служба КМДА.
«Місто постійно працює над розширенням спектру електронних послуг. Сьогодні, коли держава взяла курс на діджиталізацію, Київ вже традиційно став флагманом у розвитку цього напряму. Електронний квиток у транспорті, он-лайн запис до дитячого садочка, дистанційний запис на прийом до лікаря – цими сервісами вже користуються десятки тисяч киян. І головне – щоб отримати їх, – не потрібно стояти в довгих чергах і витрачати на це особистий час», – сказав перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.
З’явились такі нові сервіси:
  • «Кількість зареєстрованих за моєю адресою». Ця послуга доступна тільки для використання зареєстрованими мешканцями Києва, та надає можливість отримати дані про кількість осіб, зареєстрованих за адресою запитувача;
  • «Отримати дані про мою реєстрацію». Послуга надається фізичним особам, які зареєстровані в Особистому кабінеті Киянина. Вона дозволяє отримати інформацію про поточне місце реєстрації заявника;
  • «Хто переглядав/змінював мої дані». Послуга дозволяє швидко отримати інформацію про підприємство, організацію, установу, що виконували будь-які операції з персональними даними заявника.
Де знайти ці послуги на сайті:
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас