У Миколаєві майже вдвічі зросли ціни на проїзд в електротранспорті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Миколаєві майже вдвічі зросли ціни на проїзд в електротранспорті

Казна та Політика
1242
З 25 жовтня тариф на проїзд в трамваях і тролейбусах Миколаєва підвищиться з 3 до 5 грн. Таке рішення узгодили сьогодні, 11 жовтня, члени виконкому Миколаївської міської ради.
Як зазначив директор КП «Миколаївелектротранс» Володимир Євтушенко, новий тариф встановлюється з метою забезпечення безперебійного перевезення пасажирів і фінансової стабільності комунального підприємства.
«Чинний тариф (3 грн – ред.) не може покрити витрати на обслуговування рухомого складу трамваїв, тролейбусів 60-х років випуску. Щоб утримувати близько 45 трамваїв і тролейбусів, ми витрачаємо на місяць близько двох мільйонів гривень. Тому і стоїть питання про придбання нових одиниць транспорту, його модернізацію. Тариф, який люди платять, нерентабельний. Зміна вартості проїзду пов’язана і з підвищенням вартості електроенергії для підприємства», – зазначив директор КП« Миколаївелектротранс». Також були затверджені нові ціни абонементів. Окремо встановлена вартість проїзних квитків на місяць для юридичних і фізичних осіб.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас