Ярославського цікавить приватизація "Електроважмашу" і "Об'єднаної гірської хімічної компанії" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ярославського цікавить приватизація "Електроважмашу" і "Об'єднаної гірської хімічної компанії"

Фондовий ринок
396
Група DCH українського бізнесмена Олександра Ярославського заявила про готовність взяти участь у конкурсах з приватизації підприємств “Електроважмаш” і “Об’єднана гірська хімічна компанія”, якщо уповноважені державні органи ухвалять відповідні рішення. Відповідний прес-реліз розміщено на офіційному сайті групи.
Інформація про наміри DCH з’явилася після того, як Тимофій Милованов, голова Міністерства розвитку економіки, торгівлі й сільського господарства України повідомив про передачу “Електроважмашу” і “Об’єднаної гірської хімічної компанії” Фонду державного майна України для подальшого проведення приватизаційних конкурсів.
“Ми зацікавлені в розвитку української промисловості, а анонсовані міністром до приватизації об’єкти отримають нові перспективи розвитку за рахунок синергії з іншими активами DCH. Інвестиційні можливості DCH і успішний досвід управління великими виробничими комплексами є передумовами забезпечення стабільної роботи “Електроважмашу” і “Об’єднаної гірської хімічної компанії”, і зміцнення ринкових позицій цих підприємств”, – йдеться в повідомленні на сайті DCH.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас