Гончарук розповів, про що говорив з банкірами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гончарук розповів, про що говорив з банкірами

Казна та Політика
684
Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук провів зустріч з керівниками українських банків.
Про це повідомив радник голови правління «Правекс Банку» Тарас Кириченко.
«Сніданок банків НАБУ (Незалежної асоціації банків України) з прем’єром. Чесна розмова про економічне зростання», – підписав Кириченко відповідну фотографію на своїй сторінці в соцмережі Facebook.
На зустрічі також були присутні заступник міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Сергій Ніколайчук, голова Незалежної асоціації банків України Роман Шпек і керівники ряду українських банків. Згодом прем’єр Гончарук назвав діалог з банкірами продуктивним.
«Створення умов для активізації кредитування банками реального сектора економіки – один з пріоритетів діяльності уряду», – написав прем’єр у соцмережі Facebook. Він нагадав, що минулого тижня уряд підписав меморандум про співпрацю з Національним банком.
«Уряд планує створити умови для Нацбанку, які дозволять йому навести порядок на ринку небанківських фінансових послуг, захистити банки від недобросовісної конкуренції», – додав Гончарук. За його словами, також у планах – приведення законодавства з регулювання фінансових інструментів та інвестиційних фондів у відповідність з директивами Євросоюзу.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас