Президент підтвердив, що гроші на ЗПС аеропорту в Дніпрі будуть передбачені в держбюджеті-2020 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент підтвердив, що гроші на ЗПС аеропорту в Дніпрі будуть передбачені в держбюджеті-2020

Фондовий ринок
202
Сьогодні, 10 жовтня в ході прес-марафону Президент України Володимир Зеленський прокоментував будівництво аеропорту в Дніпрі. Питання одним з перших в рамках ранкової частини заходу задав журналіст видання Інформатор.
Нагадаємо, що в держбюджеті на 2020 рік журналісти не виявили фінансування, обіцяне владою на будівництво злітно-посадкової смуги Міжнародного аеропорту «Дніпро».
Незважаючи на те, що домовленості про виділення грошей давно досягнуто, і Президент України їх підтвердив під час візиту в Дніпро.
«Ми зробимо і допоможемо вам. Кошти будуть, тому що ми розуміємо, що таке для міста-мільйонника аеропорт», – сказав тоді Президент. На щастя, сьогодні Володимир Зеленський повторно підтвердив пріоритетність цього проекту і те, що в 2020 році в Дніпрі почнеться будівництво нового аеропорту. «Відповідь одна: ми будемо будувати в Дніпрі аеропорт. Нічого не відкладається. У 2020 році ми будемо будувати аеропорт, і не тільки в Дніпрі», – сказав Президент.
А в нинішньому варіанті держбюджету-2020 кошти на ЗПС Дніпровського аеропорту поки не передбачені, тому що це ще не остаточний документ. І найближчим часом Президент дасть доручення уряду внести відповідний рядок у видаткову частину. «Фінальний бюджет ми домовилися обговорити разом з міністром фінансів і прем’єр-міністром. А вони поки що до мене не підходили. Але запишу собі», – сказав Володимир Зеленський.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас