РА "Кредит-Рейтинг" підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг АТ «Таскомбанк» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

РА "Кредит-Рейтинг" підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг АТ «Таскомбанк»

Особисті фінанси
52
Незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» 8 жовтня 2019 р. оголосило про підтвердження довгострокового кредитного рейтингу АТ «ТАСКОМБАНК», а також рейтингів випусків іменних процентних незабезпечених облігацій банку (серій F, G. H) на загальну суму 300 млн. грн.на рівні uaААА. Прогноз рейтингів – стабильний.
Також агентство підтвердило рейтинг надійності банківських вкладів (депозитів) банку на рівні 5 (найвища надійність). Для оновлення рейтингу агентство використало фінансову звітність АТ «ТАСКОМБАНК» за 2017-2018 рр. та І півріччя 2019 року, а також внутрішню інформацію, надану Банком під час рейтингового процесу.
Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaААА характеризується НАЙВИЩОЮ кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
Стабільний прогноз вказує на відсутність на поточний момент передумов для зміни рейтингу протягом року.
Рейтинг надійності банківських вкладів (депозитів) на рівні «5» (найвища надійність) означає, що Банк надійній, мінімально чутливий до впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних факторів. Імовірність виникнення проблем зі своєчасним поверненням вкладів дуже низька.
Повну історію рейтингів АТ «ТАСКОМБАНК» дивіться на сайті агентства.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас