Відкриття та обслуговування рахунків в цінних паперах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відкриття та обслуговування рахунків в цінних паперах

Особисті фінанси
121
Індустріалбанк розширив спектр своїх послуг для приватних та бізнес-клієнтів, впровадивши можливість відкриття та обслуговування рахунків у цінних паперах. Як депозитарна установа Індустріалбанк співпрацює з усіма діючими депозитаріями України, а саме ПАТ “Національний депозитарій України” та Депозитарієм Національного Банку України для обліку муніципальних та державних цінних паперів.
На теперішній час клієнти Індустріалбанку мають можливість зараховувати на власні рахунки у цінних паперах різні види цінних паперів як Українських емітентів, так і іноземних емітентів, а саме: акції, корпоративні облігації, державні облігації урядів іноземних країн, облігації зовнішньої державної позики України, депозитарні розписки та інші види цінних паперів, доступні в обліку в депозитарній системі Clearstream Banking Luxembourg.
“Таким чином наші клієнти можуть зараховувати, обліковувати та реалізовувати свої права власності на цінні папери та отримувати доходи за цінними паперами. Підтвердженням прав власності на цінні папери є виписка з рахунку в цінних паперах, видана клієнту Індустріалбанком, як депозитарною установою, – коментує Тетяна Стрілець, начальник управління депозитарної діяльності Індустріалбанку, – Зі свого боку банк гарантує швидке та професійне обслуговування клієнтів зі збереженням умов повної конфіденційності”.
 
Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) – універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 червня 2019 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства “Кредит-Рейтинг” на рівні uaАА з прогнозом “стабільний”. Індустріалбанк є правонаступником всіх прав і обов’язків Експрес-Банку, об’єднання з яким сталося 1 грудня 2017. Індустріалбанк входить до ТОП 25 провідних банків України за рейтингом порталу Finclub та до ТОП-15 “Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів” за рейтингом агенства “Стандарт-Рейтинг” (Україна).
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас