Індустріалбанк у ТОП-10 приватних банків, яким довіряють свої вклади страховики — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індустріалбанк у ТОП-10 приватних банків, яким довіряють свої вклади страховики

Кредит&Депозит
83
Індустріалбанк входить до ТОП 10 українських банків з приватним капіталом, яким довіряють свої депозити страхові компанії. Результати досліджень, проведених за підсумками півріччя 2019 року, оприлюднено в жовтні на forinsurer.com.
За даними звіту Нацкомфінслуг на основі аналізу звітності страхових компаній України за перше півріччя 2019 року розмір депозитів страховиків в держбанках скоротився з 4,34 млрд грн до 4,21 млрд грн (в порівнянні з 1 кварталом 2019), депозити в банках з іноземним капіталом зросли з 4,64 млрд грн до 4,85 млрд грн, депозити в банках з приватним вітчизняним капіталом збільшилися з 3,61 млрд грн до 3,91 млрд грн.
“Індустріалбанк є фінансовою установою з міцною позицією на ринку, високим рейтингом uaАА від агентства “Кредит Рейтинг” з прогнозом стабільний, та з реноме надійного фінансового партнера. Всі ці фактори є потужним драйвером довіри як з боку приватних вкладників, так і з боку бізнесу, – коментує Віталій Кисленко, Директор Департаменту розвитку бізнесу Індустріалбанк, – Ми маємо доволі різноманітні депозитні вклади для юридичних осіб. Наприклад, вклад “Генеральний договір” дозволяє відкрити єдиний рахунок, а поповнення вкладу відбувається шляхом укладання окремого договору на суму поповнення. Таким чином, клієнт отримує можливість з максимальною ефективністю використовувати тимчасово вільні кошти, розмістивши їх навіть на короткий строк – від одного дня. Часткове зменшення суми вкладу за окремим договором строкового вкладу може бути здійснено у день пролонгації, що робить такий вклад дуже затребуваним з боку наших клієнтів, особливо страховиків. Можна також обрати між депозитом без права дострокового розірвання договору, за яким пропонується більший відсоток, та варіантом із правом доступу до коштів, але з трохи меншою дохідністю. Окремо банк надає депозитарні послуги: відкриття рахунків у цінних паперах та отримання доходів за цінними паперами на грошові рахунки”.
 
Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) – універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 червня 2019 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА з прогнозом «стабільний». Індустріалбанк є правонаступником всіх прав і обов’язків Експрес-Банку, об’єднання з яким сталося 1 грудня 2017. Індустріалбанк входить до ТОП 25 провідних банків України за рейтингом порталу Finclub та до ТОП-15 “Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів” за рейтингом агенства “Стандарт-Рейтинг” (Україна).
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас