Прибуток Привату за 9 місяців став абсолютним рекордом для банку і всієї банківської системи України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прибуток Привату за 9 місяців став абсолютним рекордом для банку і всієї банківської системи України

Фондовий ринок
3439
У січні-вересні ПриватБанк збільшив прибуток в 5 разів до 27,4 млрд гривень.
Про це повідомляє прес-служба банку.
“ПриватБанк збільшив чистий прибуток за результатами роботи за 9 місяців 2019 до 27,4 млрд грн, що стало новим абсолютним рекордом для банку і всієї банківської системи України”, – йдеться в повідомленні.
Як повідомив голова правління ПриватБанку Петро Крумханзл, чистий комісійний дохід банку за 9 місяців 2019 становить 13,3 млрд грн, чистий процентний дохід становить 14,7 млрд грн.
Нагадаємо, серед останніх технологічних новинок банку:
  • 12 вересня ПриватБанк презентував оновлену версію додаткуПриват24. Який тепер вигляд має мобільна версія популярного інтернет-банку, можна побачити за посиланням.
  • ПриватБанк підключився до запуску SmartID. Банк спільно з державою має намір розвивати такі проекти, як отримання кваліфікованого електронного підпису (КЕП) за технологією SmartID; цифрове посвідчення водія; цифровий студентський білет.
  • ПриватБанк також недавно запустив безконтактне кредитування за допомогою смартфона. Щоб оплатити смартфоном в розстрочку, необхідно: касиру обрати відповідне меню терміналу; для активації сервісу безконтактного кредитування перед купівлею потрібно встановити в цифровому гаманці за замовчанням картку «Універсальна».
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас