СГ "ТАС" визнано найкращою страховою компанією України! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" визнано найкращою страховою компанією України!

Особисті фінанси
41
Хто може бути більш об’єктивним в оцінці діяльності тієї чи іншої компанії та якості сервісу, що вона надає, аніж споживач? Звичайно, ніхто. Саме тому отримати високу оцінку від клієнтів іноді набагато цінніше, аніж від будь-яких рейтингових агенцій. І саме тому ми неабияк пишаємося тим, що вже другий рік поспіль Страхова група «ТАС» стає беззаперечним переможцем в номінації «Найкраща страхова компанія країни» рейтингу «Українська народна премія», що базується виключно на оцінці, яку надають безпосередньо споживачі.
За результатами незалежного рейтингового дослідження в рамках проєкту «Українська народна премія-2019» на основі онлайн-голосування вітчизняних інтернет-користувачів було визначено 445 переможців у 24 споживчих категоріях, зокрема: «Бізнес та фінанси», «ЗМІ», «Інтернет та зв’язок», «Інформаційні технології» «Нерухомість», «Розваги та відпочинок», «Ремонт та будівництво» тощо.
Нагадаємо, «Українська народна премія» – це всеукраїнський не ангажований проєкт, спрямований на визначення кращих товарів та послуг серед представлених на українському ринку, на основі вподобань найсправедливішого та найсуворішого журі – українських споживачів. Голосування в рамках проєкту триває чотири місяці і взяти участь в ньому міг будь-який користувач мережі інтернет, громадянин України або особа, що проживає на території нашої держави. Компанія, яка набирає впродовж вказаного періоду часу найбільшу кількість голосів споживачів, що свідчить про високу довіру до неї та є підтвердженням гідної якості надаваних нею послуг, стає переможцем.
Як зазначають експерти, такий механізм визначення найкращих з кращих забезпечує максимально об’єктивні результати, адже кожен учасник голосування має можливість визначити лише одного переможця в кожній категорії і «накрутити» голоси просто технічно неможливо. Отже, звання переможця премії отримують справжні лідери в своїх галузях, які отримали народне визнання.
«Оголосити себе найкращим може кожен, але стати реальним лідером ринку і отримати народне визнання зможе тільки переможець у номінації Української народної премії, обраний українськими споживачами», – зазначають експерти.
Таким чином, СГ «ТАС», яка здобула переконливу перемогу в номінації «Найкраща страхова компанія країни» рейтингу «Українська народна премія», вчергове підтвердила своє звання лідера ринку, якому найбільше довіряють свій фінансовий захист українці.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас