Смартфон Sharp S7 обіцяє автономність на рівні одного тижня (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Смартфон Sharp S7 обіцяє автономність на рівні одного тижня (фото)

Технології&Авто
925
Компанія Sharp підготувала до випуску новий смартфон середнього рівня Sharp S7, який пропонується в рамках програми Android One. Ця новинка має деякі цікаві можливості, включаючи заявлену автономність на рівні одного тижня.
Фактично, смартфон Sharp S7 з’явився в результаті ребрендингу і незначного скорочення характеристик моделі Aquos Sense 3 Lite. Пристрій оснащений 5,5-дюймовим IGZO LCD дисплеєм з роздільною здатністю2160×1080 точок і процесором Snapdragon 630. Обсяг оперативної пам’яті зменшений (в порівнянні з Aquos Sense 3 Lite) до 3 ГБ, а ємність вбудованого сховища – до 32 ГБ. Ще апарат позбувся сканера відбитків пальців.
Смартфон Sharp S7 обіцяє автономність на рівні одного тижня (фото)
На задній панелі розташована одиночна 12-мегапіксельна камера, доповнена об’єктивом з діафрагмою f/2.0. Поліпшити якість зйомки покликані функції штучного інтелекту і електронна стабілізація зображення. Фронтальна камера отримала 8-мегапіксельний сенсор і об’єктив з діафрагмою f/2.2.
Смартфон Sharp S7 обіцяє автономність на рівні одного тижня (фото)
Ємність батареї становить 4000 мАг, про підтримку швидкої зарядки не повідомляється. Натомість виробник обіцяє автономність до одного тижня, щоправда, при активації спеціального режиму економії. Корпус забезпечує захист від води за стандартом IPX5/8 і від пилу за стандартом IPX6
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас