Темпи зростання "Банк Альянс" значно вище, ніж середній показник по банківському сектору — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Темпи зростання "Банк Альянс" значно вище, ніж середній показник по банківському сектору

Особисті фінанси
32
«Банк Альянс» посів дев’яте місце в «Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів», за один квартал посиливши свої позиції на п’ять пунктів.
Темпи зростання Банку істотно випереджають середній показник по банківському сектору. Так, за даними НБУ, чисті активи «Банк Альянс» з початку року збільшилися на 41.32% і за станом на кінець I півріччя досягли рівня в 2 987,946 млн. грн., у рейтингу НБУ за цим показником «Банк Альянс» займає 31-у позицію (був 38-м на початок року). Прибуток Банку в першому півріччі склав 25,777 млн. грн., а чистий процентний дохід – 75,510 млн. грн. Банк забезпечив приріст власного капіталу на 6,43% з початку року, частка проблемних кредитів в портфелі як і раніше залишається вкрай низькою – всього 2,16%.
«Банк постійно розширює канали продажів і спектр послуг, що надаються, оперативно реагуючи, як на потреби окремих клієнтів, так і на сигнали ринку в цілому. Саме це дозволяє забезпечувати високі темпи розвитку», – коментує Тарас Кравець, фінансовий директор АТ«Банк Альянс», – «Тільки за поточний рік Банком отримано чотири ліцензії на здійснення нових видів діяльності, розширено мережу відділень, в організаційній структурі виділені окремі бізнес-вертикалі по роботі з напрямками Агро сектору, МСБ, електронної комерції і Private Banking».
За словами Тараса Кравця, наявність інноваційних продуктів та індивідуальний підхід до кожного з клієнтів в сукупності з високими показниками діяльності, що без застереження підтверджується думкою зовнішнього аудитора та підвищенням кредитного рейтингу Банку до рівня uaAАA, дозволяють Банку і надалі швидко та органічно зростати за всіма ключовими показниками і залишатися надійним членом команди для своїх клієнтів.
Темпи зростання "Банк Альянс" значно вище, ніж середній показник по банківському сектору
За матеріалами:
Альянс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас