Гончарук розповів про чотири пріоритети Кабміну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гончарук розповів про чотири пріоритети Кабміну

Казна та Політика
560
Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук на зустрічі з міністром закордонних справ Латвії Едгаром Ринкевичем поінформував про пріоритети українського уряду, програма діяльності якого передбачає європейську та євроатлантичну інтеграцію.
Як повідомила прес-служба Кабінету міністрів, на зустрічі в понеділок Гончарук звернув увагу латвійської делегації на чотири пріоритети українського уряду – приватизація держпідприємств, відкриття ринку землі, демонополізація енергетичного ринку і розвиток інфраструктури.
“У планах уряду на найближчі 5 років відновити 24 тис. км доріг, побудувати 5 морських портів і 15 аеропортів”, – сказав прем’єр, додавши, що для української влади важлива також реформа судової системи.
У свою чергу, Ринкевич запевнив, що Латвія буде залишатися стратегічним партнером України в контексті європейської інтеграції. Він позитивно відзначив готовність міністра юстиції і генерального прокурора України активно займатися захистом прав та інтересів іноземних інвесторів і створювати сприятливі умови ведення бізнесу в Україні.
Крім того, міністр підкреслив, що Латвія надалі здійснюватиме програми лікування та реабілітації українських військовослужбовців, зокрема тих, хто перебував у полоні в Російській Федерації.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас