Аеропорт Лос-Анджелеса заборонить таксі й Uber забирати пасажирів біля терміналів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аеропорт Лос-Анджелеса заборонить таксі й Uber забирати пасажирів біля терміналів

Світ
964
Аеропорт Лос-Анджелеса в кінці жовтня заборонить автомобілям таксі і службам Uber, Lyft і Opoli забирати пасажирів на рівні прильоту біля терміналів.
Для цього повітряні ворота відкриють спеціальну зону LAX-it, яку обіцяють оснастити лавочками, туалетами, накриттям від дощу і сонця, а також розетками, безкоштовним Wi-Fi і точками продажу їжі.
Від терміналів до LAX-it курсуватимуть безкоштовні шатли, інтервал яких у годину-пік складе 3-5 хвилин.
Нововведення стосуватиметься пасажирів, які щойно прилетіли. Служби таксі і водії, які використовують онлайн-додатки типу Uber, зможуть і далі висаджувати мандрівників, які вилітають, на рівні вильоту поруч з терміналами.
За допомогою таких заходів аеропорт хоче на 15% розвантажити зону прильотів. Через будівельні роботи, що ведуться, підприємство очікує, що пропускна здатність найближчої до терміналів смуги, що використовується для висадки та посадки пасажирів, зменшиться на 30%.
А до 2023 року аеропорт Лос-Анджелеса має намір запустити в експлуатацію проект з автоматизованого сполучення для перевезення людей вартістю $4,9 млрд.
Він передбачає, що поїзди будуть курсувати загальнодоступною зоною аеропорту кожні дві хвилини, поєднуючи термінали, зону паркування і станцію метро, що дозволить розвантажити від автомобілів зону висадки і посадки перед терміналами аеропорту на 27% і буде стимулювати пасажирів користуватися громадським транспортом.
За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас