Freedom Holding Corp виходить на біржу NASDAQ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Freedom Holding Corp виходить на біржу NASDAQ

Фондовий ринок
251
На американській біржі NASDAQ почнуться торги акціями Freedom Holding Corp, частиною якого є один з активних учасників вітчизняного фондового ринку – ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА».
Торги стартують 15 жовтня 2019, – повідомив СЕО компанії Тимур Турлов в інтерв’ю Investory News. Отримавши нові фінансові можливості, компанія планує стати найбільшим роздрібним дилером ринку державних облігацій. Щоб українці, які замислюються на вигідним вкладенням своїх коштів, розглядали державні папери, як мінімум одночасно з банківськими депозитами. Тому що це надійніше і прибутковіше, принаймні в поточний момент часу, – пояснює Турлов.
«Для нас це дуже великий і важливий знак якості, яким не володіє жоден з наших конкурентів на ринку цінних паперів. По-перше, це означає постійний доступ до капіталу. По-друге, ми пройшли величезний комплаєнс від найжорсткіших регуляторів світу, отримали рейтинги міжнародних рейтингових агентств. Упевнений, це дозволить нам залучити клієнтів, яким потрібен респектабельний і надійний фінансовий посередник, якому вони зможуть довіряти всі свої дії. Цей крок повинен допомогти нам закріпити позиції, дати ресурси для розвитку бізнесу, в тому числі, в Україні, а також забезпечити наших клієнтів додатковим комфортом», – вважає Тимур Турлов.
Також компанія має плани побудувати повноцінний інвестицій банк – щоб надавати повний спектр банківських послуг, у тому числі і людям, які хочуть інвестувати в цінні папери, – повідомив СЕО компанії. ТОВ «Фрідом Фінанс УКРАЇНА» – професійний учасник фондового ринку, торговець цінними паперами та депозитарна установа. Компанія входить до ТОП-5 торговців на фондовому ринку України.
На початок 2019 року має 12 філій, штат – понад 100 осіб. ТОВ «Фрідом Фінанс УКРАЇНА» є частиною Freedom Holding Corp (USA). Акції Freedom Holding Corp лістинговані на біржі OTС QX Best Market в США
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас