UKRSIBBANK розпочав тенісну програму «Тennis open days» для своїх клієнтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

UKRSIBBANK розпочав тенісну програму «Тennis open days» для своїх клієнтів

Особисті фінанси
37
UKRSIBBANK BNP Paribas Group провів для своїх клієнтів офіційне відкриття тенісної програми «ТENNIS OPEN DAYS» на найкращих кортах Києва та Одеси. Спортивне свято захоплювало усіх відвідувачів, навіть найменших. Діти, які тільки мріють грати в теніс, теж спостерігали за грою та приймали активну участь на локаціях для розваг.
Прихильники тенісу з задоволенням провели перші тренування та продовжують планувати наступні, а клієнти Дніпра, Харкова та Львова тільки готуються до запальної гри та офіційного відкриття «ТENNIS OPEN DAYS» у своїх містах.
Кожної неділі протягом жовтня та листопада UKRSIBBANK BNP Paribas Group дарує своїм клієнтам можливість насолодитися спортом, тренуваннями у компанії друзів. Якщо ви клієнт UKRSIBBANK та захоплюєтесь тенісом, ви зможете відвідати корти за попередньою реєстрацією за посиланням.
Нагадаємо, вже понад 45 років головний акціонер UKRSIBBANK — міжнародна фінансова Група BNP Paribas є основним партнером усіх найважливіших тенісних змагань, таких як ROLAND GARROS, Fed Cup, BNP Paribas Masters, Monte Carlo Rolex Masters, Internazionali BNL d’Italia, BNP Paribas Open at Indian Wells, а також різних аматорських турнірів. Така прихильність BNP Paribas до тенісу одна з найтриваліших в історії спорту.
UKRSIBBANK BNP Paribas Group також розділяє пристрасть своїх клієнтів до тенісу. Саме тому ми запровадили ТENNIS OPEN DAYS, щоб подарувати вам захопливі враження у компанії ваших друзів на кортах, які ми із задоволенням надамо вам на знак нашої спільної прихильності до тенісу.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас