Обмін валют в Industrial24 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обмін валют в Industrial24

Особисті фінанси
69
З 3 жовтня 2019 року в мобільному додатку Industrial24 або через його веб-версію на сайті Індустріалбанку можна здійснити валютно-обмінні операції, а також відкрити поточний рахунок.
Безпека і простота – ці принципи лежать в основні Industrial24. Придбати валюту можна навіть без наявності поточного рахунку в необхідній валюті, адже відкриття такого рахунку можливо всього за 30 секунд онлайн в Industrial24. Відкриття рахунку можна провести окремою операцією або відкрити одразу в процесі покупки валюти. Продаж іноземної валюти потребує всього декілька простих кроків.
“Велику увагу наша команда діджитал-розробників приділяє безпеці. Ми впровадили всі необхідні елементи захисту даних. І залучаємо до виконання норм безпеки і користувачів додатку, наприклад, Industrial24 вимагає встановлення захисту на смартфон, адже навіть міжнародні платіжні системи наголошують на важливості виконання цієї умови. У сучасному світі смартфони дедалі більше стають носіями приватної інформації: від приватних фотографій та листів до особистих паспортних даних та даних платіжних карток. Такі дані потребують захисту, формуючи нову культуру сучасної безпеки, – доповнює Сергій Романенко, – І українські користувачі є дуже обізнаними як у сфері безпеки та захисту особистих даних, так і в частині використання діджитал-послуг. Розрахунки дотиком смартфону стають нормою, а онлайн банкінг – обов’язковою частиною життя. Наприклад, навесні ми впровадили можливість відкриття депозитів онлайн, і за кількістю операцій з відкриття депозитів, ми розуміємо, що робимо вірні кроки, впроваджуючи затребувані послуги”.
Нагадаємо, весною цього року Індустріалбанк впровадив можливість відкриття депозитів в Industrial24.
В квітні портал UBR визнав депозит “Стандарт” у переліку найкращих депозитів країни. Цей депозит можна оформити дистанційно у мобільному додатку Industrial24 з додаванням + 0,25%до поточної ставки у гривні при відкритті на строк 9 або 13 місяців.
Обмін валют в Industrial24
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас