Райффайзен Банк Аваль узяв участь у Agroexpo-2019 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Райффайзен Банк Аваль узяв участь у Agroexpo-2019

Особисті фінанси
25
Представники Райффайзен Банку Аваль узяли участь у роботі Національної агропромислової виставки з польовою демонстрацією техніки AGROEXPO-2019, яка відбулася у м. Кропивницький.
Фахівці Райффайзен Банку Аваль презентували учасникам AGROEXPO-2019 спеціальні програми, за якими успішно та взаємовигідно співпрацюють із банком українські аграрії, – від умов відкриття поточних рахунків до фінансування оборотного капіталу та інвестиційного кредитування на придбання обладнання та сільгосптехніки.
За три дні виставку AGROEXPO, у якій взяли участь 585 компаній-експонентів та близько 500 учасників Покровського ярмарку, відвідали понад 40 тис. людей (для порівняння: кількість відвідувачів виставки минулого року склала 35 тисяч).
Під час роботи виставки пройшла низка семінарів, конференцій, панельних дискусій. До того ж уже традиційно на AGROEXPO-2019 новинки сільгосптехніки світових та вітчизняних брендів можна було побачити безпосередньо в роботі в полі на спеціальному полігоні для демпоказів. За три дні показали можливості 26 одиниць техніки провідних українських та іноземних компаній.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас