BNP Paribas посилює зобов’язання сталого розвитку ООН на тижні клімату у Нью-Йорку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BNP Paribas посилює зобов’язання сталого розвитку ООН на тижні клімату у Нью-Йорку

Світ
47
BNP Paribas — основний акціонер UKRSIBBANK — взяв участь у Тижні клімату, який пройшов з 23 по 29 вересня в Нью-Йорку.
BNP Paribas посилює свої дії щодо протидії змінам клімату та сталого бізнес-розвитку, що є основою стратегії діяльності. Банк підписує «Принципи відповідального банкінгу», приєднавшись до колективного зобов’язання ЮНЕП в сфері фінансування кліматичних дій.
Тиждень клімату 2019 року засвідчує запуск Принципів відповідального банківського обслуговування. Документ підписали більше 130 банків, зобов’язавшись привести свої бізнес-стратегії відповідно до цілей сталого розвитку ООН та Паризької кліматично угоди
Принципи відповідального банківського обслуговування розроблені в 2018 році 30 банками, в тому числі BNP Paribas, в рамках інноваційного глобального партнерства із Фінансовою ініціативою ЮНЕП. Впродовж 6 місяців банки, інші фінансові установи та зацікавлені сторони розробили документ та схвалили Колективне зобов’язання щодо протидії змінам клімату відповідно до Паризької угоди.
BNP Paribas бере активну участь в охороні океану.
Океан відіграє важливу роль для нашої планети, так як він складає 70% всієї її поверхні від прибережних районів до великих глибин. Океан — це колиска надзвичайного і значущого для балансу життя біорізноманіття. Океани забезпечують людей необхідними ресурсами, підтримують продовольчу безпеку і здоров’я, зберігають довкілля, вони також грають ключову роль в кисневому циклі і регулюванні клімату.
BNP Paribas заявляє про свою готовність працювати зі своїми клієнтами з метою досягнення Цілей сталого розвитку («Життя під водою») для збереження океанічних ресурсів.
BNP Paribas підтримує впровадження новітнього досвіду і виділяє до 2025 року 1 млрд євро на фінансування екологічного переходу суден, підтримуючи, наприклад, проекти з виробництва двопаливних двигунів на зрідженому природному газі. До того ж BNP Paribas підтримує інновації та дослідницькі програми за підтримки Фонду BNP Paribas.
«Група BNP Paribas виділила 168 млрд євро до кінця 2018 року на перехід до альтернативних джерел енергії, поклавши в основу бізнес-стратегії Цілі сталого розвиту. Для того, щоб рухатись далі у боротьбі зі зміною клімату, Група збільшує обсяги співпраці з партнерами», — сказав Антуан Сір, Head of Company Engagement BNP Paribas
«Океани сьогодні знаходяться під великою загрозою. Завдяки своїй відповідності принципам сталого фінансування BNP Paribas демонструє, як компанії можуть і повинні робити свій внесок в захист океанів», — сказав Крейг Лісон, режисер, письменник і диктор документального фільму «Пластиковий океан».
Більше інформації за посилання.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас