День фінансів, 2 жовтня: відстрочка штрафів за "єврономери", друк банкноти в 1000 гривень, розпродаж від Ryanair — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 2 жовтня: відстрочка штрафів за "єврономери", друк банкноти в 1000 гривень, розпродаж від Ryanair

975
Середа, 2 жовтня. Сьогодні говорили про нові гроші і відкладені штрафи.
Друк купюри в 1000 гривень. 25 жовтня в Україні з’являться в готівковому обігу нові банкноти номіналом 1000 гривень. Зараз банкнотно-монетний двір Національного банку почав процес друку цих банкнот. За оцінками регулятора, запровадження нової банкноти підвищить зручність розрахунків для громадян і бізнесу, а також буде сприяти зниженню операційних витрат банків та витрат на інкасацію.
Вас цікавить питання, чому долар падає, а ціни зростають? У Нацбанку виділяють кілька причин. Наприклад, інерційність у встановленні цін чи низька конкуренція на ринках, що дає можливість бізнесу тримати ціни високими навіть, коли собівартість знижується.
Штрафи за “єврономери”. Відкладаються… Сьогодні представники об’єднання “АвтоЄвроСила” зібралися на мітинг під ВР з вимогою ухвалення закону про доступне розмитнення автомобілів з номерами країн ЄС. Пізніше прем’єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що поки уряд не знайде рішення, як вийти з цієї ситуації, штрафні санкції до власників нерозмитнених автомобілів відкладено до 1 січня 2020 року.
В Україні з’явився Sportbank. Розповідаємо НЕ на правах реклами. Нас просто зацікавив той факт, що запустив проект Sportbank ексдиректор департаменту карткового бізнесу Банку Михайлівський Денис Саприкін. Проект являє собою додаток, що забезпечує доступ до карткового рахунку в Оксі Банку.
До речі, про рекламу. 🔥 Якщо ви хотіли б дізнатися більше про нативну і тизерну рекламу, а також дізнатися про останні тенденції в світі партнерського маркетингу, рекомендуємо відвідати Kyiv Affiliate Conference 2019. Вже восьмого жовтня на конференції зберуться такі великі компанії, як Leadbit, Everad, ClickDealer, TrafficStars. Квитки можна придбати за посиланням.
До Варшави за 10 євро. Ryanair оголосив розпродаж квитків від 10 євро. Бронювати квитки можна до 6 жовтня 2019 року. За 10 євро, наприклад, можна полетіти з Києва до Варшави, Гданська, Стокгольма та Афін.
IBAN і перехідний період. У Нацбанку вирішили продовжити до 12 січня 2020 року можливості заповнення пари реквізитів в документах на переказ коштів. Зараз банки приймають до виконання документи на переказ коштів клієнтів, у яких заповнена або пара реквізитів «Код банку» і «Рахунок», або рахунок за стандартом IBAN.
Також в Нацбанку придумали, як знизити ставки за валютними депозитами. Національний банк пропонує створити такі умови на ринку, за яких їм буде невигідно залучати валюту у населення. І вони почнуть знижувати прибутковість депозитів у доларах і євро. Планують змінити формулу розрахунку нормативу адекватності капіталу.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас