Suzuki показала свій новий мініатюрний кросовер (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Suzuki показала свій новий мініатюрний кросовер (фото)

Технології&Авто
2607
Компанія Suzuki поділилася зображеннями нової версії кей-кара Hustler для внутрішнього ринку. Мініатюрний кросовер отримав нове шасі, переглянутий дизайн кузова і салону, помірно-гібридну силову установку і зберіг опціональний повний привід.
Граничні розміри і максимальна потужність Suzuki Hustler не змінилися, оскільки збільшення довжини кузова понад 3,4 метра або перевищення потужності понад 64 кінські сили при робочому обсязі понад 660 кубічних сантиметрів призведе до позбавлення субкомпактної моделі статусу кей-кара.
Suzuki показала свій новий мініатюрний кросовер (фото)
Японське законодавство дозволяє власникам подібних машин користуватися податковими та страховими пільгами. У порівнянні з моделлю 2014 року, колісна база нового кросовера збільшилася на 35 міліметрів, висота зросла на 25 міліметрів. Кей-кар другого покоління став трохи більш незграбним, обзавівся широшими і вищими дверними отворами, збоку з’явилися мініатюрні додаткові вікна.
У салоні витримана спадкоємність з дизайном позашляховика першого покоління. Новинка отримала стильну «симетричну» передню панель, в якій основні блоки розділені дефлекторами вентиляції. Оформлення спідометра і конфігурація селектора трансмісії залишилися колишніми, екран мультимедіасистеми збільшився в розмірах, зросла функціональність нового мультикерма, а в списку опцій з’явився адаптивний круїз-контроль і асистент автоматичного гальмування.
Suzuki показала свій новий мініатюрний кросовер (фото)
Силова установка нового Suzuki Hustler складається з трициліндрового 660-кубового двигуна внутрішнього згоряння і електромотора. Помірний гібрид допомагає міському автомобильчику економити пальне на старті. За передачу крутного моменту відповідає варіатор; «в базі» Huslter передньопривідний, а за доплату можна замовити версію з чотирма ведучими колесами і нерозрізним заднім мостом. Дебют нового Suzuki Hustler відбудеться 24 жовтня на автосалоні в Токіо. У столиці Японії автомобіль представлять в статусі готового до виробництва концепту, а продажі на місцевому ринку планують почати в 2020 році.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас