Тренінг по фінансовій грамотності для вихованців Дитячого соціально-реабілітаційного центру "Надія" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тренінг по фінансовій грамотності для вихованців Дитячого соціально-реабілітаційного центру "Надія"

Особисті фінанси
18
Тренінг по фінансовій грамотності для вихованців Дитячого соціально-реабілітаційного центру "Надія"
На сьогоднішній день навчання фінансової грамотності – одна з важливих завдань соціуму. Фінансова грамотність – це базова складова фінансової культури, яка включає в себе знання, навички, вміння у фінансовій сфері, формування яких визначає здатність людини ефективно виконувати різні соціально-економічні ролі.
Навички фінансової грамотності набуваються і розвиваються протягом усього життя, починаючи з раннього дитинства. Важливо, що ці навички здобуваються в сім’ї, на практиці, під час обговорення сімейних покупок, відпочинку, можливих доходів.
На жаль, не всі члени нашого суспільства мають можливість отримати такі знання в сім’ї. У Лубенський дитячий соціально-реабілітаційний центр «Надія» потрапляють діти в складних життєвих обставинах. Це сироти, діти позбавлені опіки, з неблагополучних сімей, безпритульні.
Першим кроком до соціальної реабілітації та підготовка до життя в суспільстві є зустріч присвячена фінансовій грамотності, яку для вихованців Дитячого центру «Надія» провів Universal Bank 27 вересень 2019 року.
Ми вважаємо, дані знання важливі і корисні для дітей, отримавши їх вони навчитися управляти особистими фінансами і уникати небезпечних фінансових процедур. Крім корисних знань, діти ще отримали масу позитивних емоцій.
Приділяти увагу дітям, які потребують – важливий елемент соціальної відповідальності Universal Bank. Зробимо все можливе, щоб наші зустрічі стали частіше, а діти в центрі “Надія” – щасливішими!
За матеріалами:
Універсал Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас