Garmin Pay стає доступним клієнтам UKRSIBBANK BNP Paribas Group – держателям карток Mastercard — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Garmin Pay стає доступним клієнтам UKRSIBBANK BNP Paribas Group – держателям карток Mastercard

Особисті фінанси
26
UKRSIBBANK BNP Paribas Group пропонує своїм клієнтам новий рівень свободи завдяки платіжному сервісу, що дозволяє в один дотик здійснювати покупки за допомогою спортивного годинника фірми Garmin без фізичної присутності банківської карти або телефону. Оплата можлива на всіх терміналах, які підтримують технологію NFC*.
Для використання сервісу необхідно насамперед завантажити на смартфон додаток Garmin Connect. Він сумісний з пристроями, що працюють на операційних системах iOS 9.0 і вище, а також Android 4.4 і вище, що підтримують Bluetooth 4.0. Потім потрібно «прив’язати» годинник до телефону, створити віртуальний гаманець і задати для нього пароль, який необхідно вводити раз на добу або якщо годинник був знятий з руки. Після цього треба додати в додаток карти, вказавши їх платіжні реквізити (номер, термін дії, ПІБ власника і CVV / CVC-код).
Для оплати покупки слід натиснути і утримувати кнопку на годиннику, у вікні вибрати карту і піднести пристрій до POS-терміналу, після здійснення трансакції годинник завібрує.
Зазначимо, що безпека Garmin Pay нічим не відрізняється від карт із чіпом. Всі дані надійно захищені, тому що вони не зберігаються на пристрої і нікуди не передаються під час оплати.
UKRSIBBANK активно сприяє діджиталізації мобільних платежів, пропонуючи своїм клієнтам зручні платіжні рішення.
Детальніше про Garmin Pay читайте на сторінці.
  • NFC (near field communication — англ. «Зв’язок на невеликих відстанях») — технологія, що дозволяє здійснювати безконтактні платежі за допомогою смартфона. Банківська картка додається клієнтом у спеціальний мобільний додаток.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас