Volvо розповіла про деталі серійного електрокросовера (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volvо розповіла про деталі серійного електрокросовера (фото, відео)

Технології&Авто
696
Повністю електричний Volvo XC40 буде представлений 16 жовтня 2019 року, при цьому його творці заявили, що він буде одним з найбезпечніших автомобілів, коли-небудь створених брендом.
Зокрема, інженери компанії заново спроектували і зміцнили передню частину автомобіля, щоб компенсувати відсутність масивного ДВЗ, який виступав своєрідним буфером при фронтальних ударах. Кузов нового XC40 був посилений не тільки спереду, але і ззаду. Електричний двигун інтегрований в конструкцію кузова для кращого розподілу сили удару при зіткненні і зниження навантаження на людей всередині автомобіля.
Для безпеки пасажирів та збереження акумулятора в разі зіткнення, Volvo Cars розробила спеціальний каркас з пресованого алюмінію, який створює поглинальну зону безпеки навколо батареї. До того ж розміщення акумулятора в підлозі автомобіля дозволяє знизити центр ваги, що покращує захист від перекидання.
Volvо розповіла про деталі серійного електрокросовера (фото, відео)
До всього іншого електрокросовер Volvo XC40 буде оснащений технологією активної безпеки Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) на основі напрацювань Zenuity, спільного підприємства Volvo Cars і Veoneer.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас