Скасування паперових квитків у транспорті Києва: хто замінить кондукторів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скасування паперових квитків у транспорті Києва: хто замінить кондукторів

Фондовий ринок
1501
Після введення в Києві електронного квитка кондуктори місцевих тролейбусів можуть перекваліфікуватися на контролерів-касирів, пройшовши відповідну підготовку.
Про це УНН повідомили у КП “Київпастранс” у відповідь на запит.
“Контролери-касири (кондуктори – ред.), які виявили бажання освоїти нову посаду контролера пасажирського транспорту КП “Київпастранс”, в обов’язковому порядку проходять професійну перекваліфікацію і перепідготовку, під час якої оволодіють такими дисциплінами, як етика, конфліктологія, психологія, українська ділова мова і основи правових знань, щоб відповідати високому професійному рівню компанії і бездоганно виконувати свої посадові інструкції в контексті нової посади”, – повідомили на підприємстві.
Контролери пасажирського транспорту не будуть закріплені за певним транспортним засобом і не знатимуть, на якому маршруті їм доведеться працювати повний день.
“Ротація контролерів на маршрутах відбувається щодня залежно від кількості пасажиропотоку та динаміки курсування транспорту в окремих районах міста Києва”, – повідомили на підприємстві.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас