Китайська компанія MMC представила безпілотник на водневому двигуні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайська компанія MMC представила безпілотник на водневому двигуні

Технології&Авто
582
Китайська компанія з виробництва безпілотних літальних апаратів MMC запустила новий безпілотник Griflion H з вертикальним злетом і посадкою на водневому двигуні.
Також він здатний перебувати в повітрі 15 годин. Griflion H був представлений минулого тижня на виставці InterGEO 2019 – найбільшій геоінформаційній виставці в світі, що проходила в Німеччині.
Griffion H VTOL оснащений запатентованою високоефективною металевою двополярною пластинчастою водневою паливною батареєю з максимальною ємністю зберігання водню 27 літрів. Він забезпечує 15 годин польоту, коли дрон не завантажений. І він може літати 10 годин при перевезенні 3 кг корисного навантаження, в той час як, за даними компанії, більшість безпілотних літальних апаратів на ринку мають максимальний час польоту дві години.
Дрон використовує два ротори, встановлені на кожному крилі. Ротори піднімаються, а потім обертаються вперед через інший ротор, встановлений на задньому крилі. Поряд із збільшеним часом польоту Griflion H пропонує ще декілька функцій, включаючи зручне управління, високий рівень безпеки, широке покриття, відсутність шкідливих викидів і низький рівень шуму.
VTOL пропонує різні рішення для глобальних клієнтів в таких галузях, як геодезія та картування, безпека й захист, дослідження лісів і розвідка кордонів.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас