«Кернел» отримає до $15 млн кредиту на передекспортне фінансування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Кернел» отримає до $15 млн кредиту на передекспортне фінансування

Фондовий ринок
379
Чорноморський банк торгівлі та розвитку надасть аграрній компанії Kernel Group до $15 млн в рамках синдикованого кредиту на передекспортне фінансування.
Кредит буде використаний для фінансування закупівель «Кернел» насіння соняшнику в Україні, його первинної обробки, зберігання та транспортування та подальшого експорту в інші країни, повідомляє прес-служба банку.
Фінансування ЧБТР є частиною забезпеченого синдикованого кредиту на суму $390 млн, наданого групою міжнародних комерційних банків.
«Підтримка сільського господарства, переробки продуктів харчування і експорту – ключові пріоритети ЧБТР в Україні, які значною мірою сприяють економічному зростанню і державним доходам. Наша співпраця з групою «Кернел» як великим виробником і експортером має важливий вплив на розвиток країни і сприяє регіональній торгівлі», – зазначив президент ЧБТР Дмитро Панкін.
ЧБТР налагодив співпрацю з групою «Кернел», успішно виконавши операції з попереднього експорту та фінансування капвкладень на загальну суму $45 млн. Загалом, ЧБТР підписав понад 40 операцій в Україні, виділивши 540 млн євро.
«Кернел Груп» – провідний на українському сільськогосподарському ринку виробник і продавець, найбільший в світі експортер соняшникової олії і агропродукції з України на світові ринки, включаючи Індію, Ірак, Європу, Китай.

Довідка Finance.ua:

  • Чорноморський банк торгівлі та розвитку є міжнародною фінансовою інституцією, заснованою Албанією, Вірменією, Азербайджаном, Болгарією, Грузією, Грецією, Молдовою, Румунією, Росією, Туреччиною та Україною.
  • Банк підтримує економічний розвиток і регіональну співпраця, надаючи позики, кредитні лінії, акції і гарантії для проектів і торгового фінансування в державному і приватному секторах в своїх країнах-членах. Статутний капітал банку становить 3,45 млрд євро.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас