Дмитро Яковлєв увійшов до Правління Індустріалбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дмитро Яковлєв увійшов до Правління Індустріалбанку

Світ
174
З 17 вересня 2019 року Дмитро Яковлєв увійшов до складу Правління Індустріалбанку.
Дмитро Яковлєв призначений на посаду Заступника Голови Правління з підпорядкуванням підрозділів бізнес-блоку Банку (роздрібний бізнес). Призначення сталося у зв’язку зі змінами організаційної структури. Пан Яковлєв має вищу освіту в сфері управління і ділового адміністрування (Донецька державна академія управління). Досвід роботи в банківський сфері складає 16 років на керівних посадах. Працював в Державному експортно-імпортному банку, Банку ЮНІСОН, Банку ФОРВАРД, Альпарі-банку, відповідав за розвиток карткового, електронного бізнесу та споживче кредитування в національній партнерській мережі.
«Індустріалбанк має вельми амбітні плани щодо розвитку електронної комерції та карткового бізнесу. Міцною базою для їх реалізації стане досвід класичного банкінгу, потужні позиції на фінансовому ринку, технологічна та методологічна база, та, безумовно, надійна підтримка акціонерів. Наша команда зміцнюється новим гравцем, і ми певні, що досвід Дмитра дозволить банку активно реалізовуватися в зазначених напрямках», – коментує Михайло Букрєєв, Голова Правління Індустріалбанку.
«Радий приєднатися до команди Індустріалбанку, – коментує Дмитро Яковлєв, Заступник голови Правління Індустріалбанку, – Серед основних завдань, які поставлено переді мною правлінням та акціонерами, це розвиток електронної комерції, партнерських програм з фінтех-компаніями та карткового бізнесу. Я бачу можливості в цих напрямках на базі власного процесінгового центру та величезного потенціалу ринку електронних грошей. Зі свого боку розумію, що за розвитком і дистанційного, і класичного банкінгу стоять сервіс підтримки та якість обслуговування в точках продажів, і ці сфери також є в моєму фокусі».
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас