BNP Paribas увійшов до переліку компаній з індексом стійкості Dow Jones*, Світ та Європа — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BNP Paribas увійшов до переліку компаній з індексом стійкості Dow Jones*, Світ та Європа

Особисті фінанси
9488
Із загальним показником 79/100 BNP Paribas — головний акціонер UKRSIBBANK зберігає позицію лідера у щорічному рейтингу RobecoSAM (топ 10%), тоді як середній бал у секторі «Банки» знизився на 8 балів. Таким чином, BNP Paribas занесений до Індексу стійкості Dow Jones* Світ та Європа.
BNP PARIBAS — 1-й БАНК ФРАНЦІЇ З РЕЙТИНГОМ ROBECOSAM 2019.
BNP Paribas підтверджує свої відмінні показники, посівши 1-е місце серед французьких банків та 4-е місце серед європейських банків із загальної кількості 248 банків.
Цього року основні вдосконалення Групи стосуються таких напрямів: «Кодекси поведінки бізнесу» (питання дотримання вимог, ділова етика…) та «Політики впливу» із відповідним збільшенням на 20 балів, а також «Кліматична стратегія» (управління ризиками, пов’язаними з кліматом), збільшившись на 12 балів.
Також, з оцінками 100/100 BNP Paribas відзначено в екологічній сфері («Кліматична стратегія» та «Екологічна звітність»), соціальній («Корпоративна відповідальність та філантропія», «Фінансова інклюзія» і «Соціальна відповідальність») та економічній.
Крім того, Група вирізнялася двома новими розділами, доданими RobecoSAM до свого опитувальника 2019 року: захист конфіденційності та інтеграції ESG** ризики та можливості в рамках фінансування та інвестиційної діяльності.
  • Спільно створені S&P Dow Jones Index та RobecoSAM в 1999 році, індекси стійкості Dow Jones (DJSI) вибирають із загальної кількості 4700 підприємств, які оцінювали топ-10% найбільш стійких компаній за секторами діяльності, виходячи з їхньої діяльності відповідно до щорічного RobecoSAM (позафінансова оцінка).
  • ESG: Екологічні та Соціальні аспекти і Управління.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас