“Інфляція почала уповільнюватися на фоні подальшого укріплення гривні”: аналітика експертів UKRSIBBANK — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

“Інфляція почала уповільнюватися на фоні подальшого укріплення гривні”: аналітика експертів UKRSIBBANK

Особисті фінанси
34
«Споживацькі ціни в серпні до липня знизилися сильніше наших очікувань на тлі подальшого укріплення національної валюти: індекс споживчих цін (ІПЦ), за даними Держстату, знизився на 0,3% після зниження на 0,6% в липні і на 0,5% в липня. Відповідна динаміка посприяла уповільненню інфляції за останні 12 місяців до серпня до 8,8% з 9,1% до липня. Ми переглянули наш прогноз по динаміці ІПЦ за результатами року до 7,9% із 8,5%», — ключова інформація аналітичного огляду експертів UKRSIBBANK BNP Paribas Group від 18 вересня 2019 р. Більше інформації: аналітики та даних читайте за посиланням.
Щотижня наші колеги Групи інвестиційного бізнесу, яку очолює Сергій Ягнич — керівник напрямку інвестиційного бізнесу UKRSIBBANK BNP Paribas Group, готують “Ukrainian Capital Markets Weekly”.
Наш банк постійно надає клієнтам аналіз гривневих інструментів з фіксованою дохідністю й макроекономічної ситуації в Україні. Аналізу піддаються гривневі суверенні, корпоративні й муніципальні облігації. Аналітика також включає в себе макроекономічні прогнози й оцінку впливу політичних та вагомих корпоративних подій в Україні на економіку та ринки облігацій.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас